Katalog / Unipak Sprays

Unipak Sprays

PRODUKTBESKRIVELSE:
UNIPAK professionelle sprays er en serie af forskellige sprays, som alle er specielt tilpasset krævende installation- vedligeholdelses- og rengøringsopgaver.

(Da vi ikke har kontrol over brugen af produktet, anbefales generelt prøveinstallation for at sikre, at produktet er egnet til den ønskede installation!)

 

 • Rå LINOLIE SPRAY

  UNIPAK Rå linolie spray anvendes til imprægnering af pakgarn og smørring af messing-, kobber og stålunioner. Forebygger knirk-og bankelyde. Sikre tætte og solide samlinger.


 • Unipak Rustopløser

  UNIPAK Rustopløser er en super-penetrerende rustopløser og rustbeskyttelse. Rustopløser er desuden tilsat PTFE, der yderligere hjælper til at reducere friktion og understøtter adskillelse af ”fastgroede” emner.


 • Unipak Affedter

  UNIPAK Affedter er en højeffektivt industriel affedter, der opløser fedtstof, olie, snavs, sod tryksværte samt de fleste ikke-hærdende klæbestoffer og limrester – typisk dem man finder på den klæbende side af etiketter.


 • Unipak Multi-olie

  UNIPAK Multi-olie er et all-round universalsmøremiddel, velegnet til alle smøreopgaver på bevægelige dele. 


 • KABEL SPRAY

  Unipak Kabelspray med 30% silikone er velegnet som glidemiddel ved trækning af kabler i rør og som fugtisolation af elektriske installationer.