Katalog / Unigarn

Unigarn

PRODUKTBESKRIVELSE:

Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret, heglet hør.
3-slået groft pakgarn er fremstillet af kortfibret hør og leveres utjæret eller tjæret.

ANVENDELSE:

Unigarn er sammen med paksalve velegnet til tætning af gevindsamlinger og giver sammen med paksalve tætte og fleksible samlinger og er meget økonomisk i brug.
3-slået pakgarn anvendes til pakning af glaserede mufferør eller støbejernsmufferør

Anvendelsesbegrænsninger:
Ved høje temperaturer (>130°C) er der risiko for svidning af hørfibrene.

BRUGSANVISNING:

Pakgarn påføres gevindet jævnt og tæt i sammenskruningsretningen i dets fulde udstrækning. Dernæst påsmøres hele det pakkede gevind en passende mængde paksalve i et jævnt lag, hvorefter sammenspænding straks kan foretages og anlægget tages i brug. Da vi ikke har kontrol over brugen af produktet, anbefales prøveinstallation for at sikre, at produktet er egnet til den ønskede installation.

 • Bundter løse

  Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret belgisk heglet hør, der kommer fra hørplantens stængel.


 • Bundter i pose

  Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret belgisk heglet hør, der kommer fra hørplantens stængel.


 • 100g nøgle

  Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret belgisk heglet hør, der kommer fra hørplantens stængel. Unigarn i 100g nøgle er samlet i en løs trås som trækkes ud af enden af nøglet.


 • 80g spole i dispenser

  Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret belgisk heglet hør, der kommer fra hørplantens stængel. Unigarn 80g spole i dispenser leveres i engangsdispenser rullet op på spolen som løs "tråd"


 • Unigarn 80g spole

  Unigarn hørpakgarn er et rent naturprodukt, som er fremstillet af fint, ensartet og langfibret belgisk heglet hør, der kommer fra hørplantens stængel. Unigarn 80g spole leveres rullet op på spolen som løs "tråd".


 • 3-slået pakgarn

  3-slået groft pakgarn er fremstillet af kortfibret hør og leveres utjæret eller tjæret. 3-slået garn bruges tjæret og u-tjæret som tætning mellem flager på f.eks. stålrør i meget store dimensioner - bruges desuden som værk i gamle træbåde.