Katalog / Unitec Lime

Unitec Lime

PRODUKTBESKRIVELSE:

UNITEC lime fra Unipak er et velplanlagt udvalg af professionelle lime specielt velegnet til gevindtætning og limning af PVC-plast i VVS-erens daglige arbejdssituation.

(Da vi ikke har kontrol over brugen af produktet, anbefales generelt prøveinstallation for at sikre, at produktet er egnet til den ønskede installation!)

 

 • Unitec PVC

  Unitec PVC er en patenteret specialklæber til limning af PVC-plast og er, som den eneste på markedet, næsten lugtfri. Unitec PVC er specielt velegnet hvor der ønskes en lang åbentid og gode spaltefyldende egenskaber. Produktet kan anvendes til limning af PVC til anlæg med vand og til kemikaliebelastede anlæg, svarende til anvendelsesområdet for PVC.Arbejdstemperatur 0 til 80°C. Hærdeforløb: 1 time ved tryk på 2 bar. 2 timer ved et tryk på tryk på 3 bar. 3 timer ved tryk på 4 bar.


 • Unitec Hot

  UNITEC HOT er specielt velegnet til samlinger, der udsættes for høje temperaturer op til 230 °C. Produktet er ekstremt modstandsdygtigt overfor stød og vibrationer, og har høj låsestyrke, hvilket vil sig t en samling låser med en styrke, der reelt svarer til en gevindlås og adskillelse kræver opvarmning med en blæselampe. Arbejdstemperatur fra -50 til 230 °C. Håndteringstør efter 20 - 40 min. Funktionshærdet efter 3 - 6 timer.


 • Unitec Water

  UNITEC WATER er den typiske VVS-tætning. Produktet er meget modstandsdygtigt overfor stød og vibrationer. UNITEC WATER har middel låsestyrke, hvilket vil sig at en samling låser med samme styrke som en samling udført med paksalve og garn. Arbejdstemperatur fra -50 - 150°C. Håndteringstør efter 15 - 30 min. Funktionshærdet efter 1 - 2 timer. UNITEC WATER er godkendt til drikkevand, gas og ilt.


 • Unitec Easy

  UNITEC EASY er kendetegnet ved let låsestyrke og nem montering og demontering selv efter år. UNITEC EASY er modstandsdygtig overfor stød og vibrationer. Arbejdstemperatur fra -20 til 150°C. Håndteringstør efter 20 - 40 min. Funktionshærdet efter 1 - 3 timer. UNITEC EASY er godkendt til gas.


 • Aktivator AT-11

  Loxeal Aktivator fremskynder hærdeprocessen, så emnerne der samles vil være håndteringsparate indenfor få minutter. Velegnet ved lave temperaturer og passive metaller så som rustfrit stål og forkromede emner.