Katalog / Paksalve

Paksalve

Paksalver fra Unipak er rørgevind-pasta til alle almindeligt forekommende samlingsarbejder på rør med gevind - og de anvendes alle sammen med pakgarn.

Unipak paksalve er til vand, drikkevand, varme og lavtryksdamp.
Multipak paksalve til vand, drikkevand, varme, lavtryksdamp, trykluft, køling og gas (Natur Gas, LPG og bygas - Opfylder EN 751-2).
Pakol er til olie, benzin, trykluft og gas (ikke godkendt til gas).

 • Unipak

  UNIPAK paksalve er en grå, højviskos paksalve bestående af en forsæbning iblandet naturligt forekommende mineraler og viskositetsregulerende olier og vand. Samtlige indholdsstoffer er tilladt som tilsætningsstoffer til fødevarer og lign.
  UNIPAK paksalve anvendes sammen med pakgarn til pakning af gevindsamlinger på røranlæg for koldt og varmt vand samt lavtryksdamp.


 • Multipak

  MULTIPAK er en lysegrå, ikke-hærdende højviskos paksalve godkendt til både drikkevand og gas efter EN751-2. Samtlige indholdsstoffer er tilladt som tilsætningsstoffer til fødevarer og lign. MULTIPAK anvendes sammen med pakgarn til pakning af gevindsamlinger på røranlæg for NATURGAS, bygas og flaskegas. Er også velegnet og GODKENDT til drikkevandvand samt anvendbar til damp, trykluft og køling.


 • Pakol

  PAKOL er en flydende, rødbrun paksalve på basis af shellak. PAKOL anvendes sammen med pakgarn til tætning af rørgevind på anlæg med Olie og Benzin.